| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 9:00 – 17:00 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 12:00 часова

Празници

Адреса
Veliko Trnovo 3
1504 СОФИЈА
БУГАРСКА

Телефон:  + 3592 / 946-16-35 Локација/Мапа
Телефон:  + 3592 / 946-16-33 Конзуларна надлежност
Факс:        + 3592 / 946-10-59 Почасни конзули
Е-mail: sofia@emb-serbia.com  
Веб сајт: http://www.sofia.mfa.gov.rs  

 


 
Стипендије Владе Р. Србије за школску 2017-2018 годину

Молимо нађите инфомације о овоме на следећем линку:

http://www.sofia.mfa.gov.rs/odrzavanje/uploads/djindjic1.pdf


ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)

- Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република Македонија, Република Словенија и Република Србија – као једине државе сукцесори бивше Социјалистичке Федеративне Републике Југославије (у даљем тексту: „СФРЈ“) – и као сувласници дипломатско-конзуларне имовине СФРЈ, као претходног титулара, овим објављују позив за учешће на конкурсу за пружање посредничких услуга у циљу отуђивања следећих непокретности (1):

Oпширније...
 
 
Промотивна кампања Туристичке организације Србије ''Дани Србије''

У главном холу Амбасаде РС у Софији је у петак (19.5.2017), у организацији ТОС и ТА ''Бохемија'' из Бугарске, и под покровитељством Амбасаде, одржана свечаност у оквиру регионалне промотивне кампање ТОС под називом ''Дани Србије у Софији'', која ће, по речима самосталног саветника ТОС Жељке Пудар, поред Софије обухватити Љубљану, Бања Луку, Темишвар и Подгорицу.

 

Oпширније...
Културно-уметничка манифестација ''Лесковац поздравља Софију''

У бугарској престоници је у уторак, 9.5.2017. гостовао Лесковачки културни центар, чији су уметници у градском позоришту ''Сити марк арт центар'' извели пред бугарском публиком и представницима медија једноипосатни културно-уметнички програм ''Лесковац поздравља Бугарску''. Програм се састојао од колажа фолклорних, глумачких и певачких сценских тачака лесковачких уметника.

 

Oпширније...
Други свесрпски пословни форум ''Цирих Експо 2017''

Удружење српских привредника Швајцарске организује Свесрпски самит послвне и академске дијаспоре Цирих Експо 2017 у Диектихону крај Цириха, 2-4. јун 2017.

Циљ самита је повезивање пословних људи припадника српске заједнице у Швајцарској, предстстављање предузећа из Републике Србије и Републике Српске, и њихово повезивање са швајцарским компанијама.

Више информација о овоме на следећем линку: хттп://www.привредници.цх


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова