| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 9:00 – 17:00 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 13:00 časova

Praznici

Adresa
Veliko Trnovo 3
1504 SOFIJA
BUGARSKA

Telefon: + 3592 / 946-16-35 Lokacija/Mapa
Telefon: + 3592 / 946-16-33 Konzularna nadležnost
Faks:     + 3592 / 946-10-59 Počasni konzuli
E-mail: sofia@emb-serbia.com  
Veb sajt: http://www.sofia.mfa.gov.rs  

 
Stipendije Vlade RS za školsku 2017-2018 godinu

Informacije o ovome nađite na sledećem linku:

http://www.sofia.mfa.gov.rs/odrzavanje/uploads/djindjic1.pdf


OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)

- Bosna i Hercegovina, Republika Hrvatska, Republika Makedonija, Republika Slovenija i Republika Srbija – kao jedine države sukcesori bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije (u daljem tekstu: „SFRJ“) – i kao suvlasnici diplomatsko-konzularne imovine SFRJ, kao prethodnog titulara, ovim objavljuju poziv za učešće na konkursu za pružanje posredničkih usluga u cilju otuđivanja sledećih nepokretnosti(1):

 

Opširnije...
 
 
Promotivna kampanja Tursitičke organizacije Srbije ''Dani Srbije'

U glavnom holu Ambasade RS u Sofiji je u petak (19.5.2017), u organizaciji TOS i TA ''Bohemija'' iz Bugarske, i pod pokroviteljstvom Ambasade, održana svečanost u okviru regionalne promotivne kampanje TOS pod nazivom ''Dani Srbije u Sofiji'', koja će, po rečima samostalnog savetnika TOS Željke Pudar, pored Sofije obuhvatiti Ljubljanu, Banja Luku, Temišvar i Podgoricu.

 

Opširnije...
Kuluturno umetnička manifestacija ’’Leskovac pozdravlja Sofiju’’

U bugarskoj prestonici je u utorak, 9.5.2017. gostovao Leskovački kulturni centar, čiji su umetnici u gradskom pozorištu ''Siti mark art centar'' izveli pred bugarskom publikom i predstavnicima medija jednoiposatni kulturno-umetnički program ''Leskovac pozdravlja Bugarsku''. Program se sastojao od kolaža folklornih, glumačkih i pevačkih scenskih tačaka leskovačkih umetnika.

Opširnije...
Drugi svesrpski samit poslovne i akademske dijaspore ''Cirih Expo 2017''

Udrujženje srpskih privrednika Švajcarske organizuje Svesrpski samit poslvne i akademske dijaspore Cirih Expo 2017 u Diektihonu kraj Ciriha, 2-4. jun 2017.

Cilj samita je povezivanje poslovnih ljudi pripadnika srpske zajednice u Švajcarskoj, predststavljanje preduzeća iz Republike Srbije i Republike Srpske, i njihovo povezivanje sa švajcarskim kompanijama.

Više informacija o ovome na sledećem linku: http://www.privrednici.ch


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova